Site maintenance going on? SLOW! :( - Page 3 - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:00 PM
 
Join Date: Oct 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 2,876
Reviews: 4
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I always use chrome. I have dial-up (56k). everything seems normal.
fwd0120 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:07 PM
 
Join Date: Feb 2011
Location: Tampa, FL
Posts: 1,225
Reviews: 2
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Another message board I use, which utilizes the same forum software, is having issues, as well. It's not a speed problem, but issues with board layout and access to user features. Issues for both boards started around the same time. Perhaps it's just coincidence. Seems strange, however.
therightjem is offline  
post #33 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:11 PM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,272
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

This is just Google running some tests before the Armageddon...

All browsers not working except Chrome, lakes of fire, fish don't fry in the kitchen, beans don't burn on the grill.

REPENT!!!
jaxadam is offline  
post #34 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:26 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: baton rouge
Posts: 3,922
Reviews: 11
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

eh, crap. its going slow on chrome for me now. so strange O.o
linuxpenguin is offline  
post #35 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:33 PM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,272
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I'm breezing through it. I must be one of the chosen ones....
jaxadam is offline  
post #36 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:46 PM
 
Join Date: Oct 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 2,876
Reviews: 4
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Quote:
Originally Posted by jaxadam View Post
I'm breezing through it. I must be one of the chosen ones....
Add me to that list

as a matter of fact, perhaps my mighty 56k dialup is just hogging all the bandwidth. I'm getting loading times of only 10-15 seconds per page, which is fantastic on my connection!
fwd0120 is offline  
post #37 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 08:50 PM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,272
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I can't imagine using dial-up anymore... I was there for a long time. Props to you if you can handle it!
jaxadam is offline  
post #38 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 09:00 PM
 
Join Date: May 2010
Location: Nashville, Tn.
Posts: 150
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Can't we just get a server restart up in here?
Earnote is offline  
post #39 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 09:20 PM
Banned
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brazil
Posts: 4,975
Reviews: 64
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

my connection is fast still it takes 30 seconds to open a link, I won't change my browser only because of jemsite. What was done here,why is it so slow?
6fingers is offline  
post #40 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 09:29 PM
 
Join Date: Jul 2001
Location: Trondheim, Norway
Posts: 3,614
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Too much complaining about modellers and Apple products caused this! That's what I think...
The Euphor is offline  
post #41 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 10:07 PM
 
IbanezFreak777's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4,163
Reviews: 25
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

all good downunder, and we are the furthest away
IbanezFreak777 is offline  
post #42 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:06 PM
 
Join Date: Dec 2001
Location: São Paulo - BRAZIL
Posts: 4,066
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

running Chrome and all good for me
WillTubarao is offline  
post #43 of 61 (permalink) Old 04-11-2011, 04:02 AM
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK/Ireland
Posts: 3,522
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I tried it on Chrome but still running at 45+ secs to open links. 3rd day now it's been running slow.
IbanezDaemon is offline  
post #44 of 61 (permalink) Old 04-11-2011, 08:15 AM
 
Join Date: Jul 2007
Location: Newcastle, Australia
Posts: 1,271
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Super slow for me too. Any chance of some feedback?

Rock on!
HeavyMetal4Ever is offline  
post #45 of 61 (permalink) Old 04-11-2011, 09:05 AM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 10,402
Reviews: 1
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I reported this & heard back... the admins are checking in on this... glen

loads instantly with firefox here, not so much with IE9 ?
jemsite is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bridge Maintenance Mario83 Other Ibanez Guitars (including Premiums) 1 04-08-2010 09:28 PM
STRING AND FRETBOARD MAINTENANCE Batchimp RG Tech: Setup, Repairs and Mods 24 01-10-2007 10:11 AM
Lo-Pro Maintenance FruitSnax Tech: Setup, Repairs and Mods 4 06-10-2003 05:29 PM
Pickguard maintenance - ... what's your solution dacmo Tech: Setup, Repairs and Mods 10 04-21-2001 10:02 AM
In Need of advice - Neck Maintenance RG550 Gear and Equipment 3 02-14-2001 10:41 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome