Anybody use Acid music studio?? - Jemsite
Recording Studio To discuss recording gear, home studios, home studio PCs, studio techniques and the likes.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-09-2012, 09:27 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2011
Location: mchenry
Posts: 35
Anybody use Acid music studio??

Total Noob here, I see people talking about expensive recording software, but is Sony Acid not even worth mentioning??

I was thinking about that Acid music studio 9, but I figured it's best to check here for opinoins first.

So far all I have experience with is Rifftracker with a Line 6 Guitarport, POD farm... Please shoot me some comments... thks.
JamminJAP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-09-2012, 04:16 PM
 
IbanezFreak777's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4,163
Reviews: 25
Re: Anybody use Acid music studio??

I used it to put together an entire album.... and did the job fine..

My advice is pick software, that gets you recording ASAP... Recording music has the same learning curve as an instrument. Your never going to have a great song recorded on the first go. It takes time patience and heaps of takes, until you build up your recording skills.

Its hard, but damn fun as well..
IbanezFreak777 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-09-2012, 08:15 PM
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 242
Reviews: 2
Re: Anybody use Acid music studio??

This was the first recording software i got and it is possible to record tunes on it, but it just seemed all the features of it are aimed at loops. The thing i did like about it was how easy it is to use.

Now i use cubase and i'm really happy with it and won't go back to Sony Acid. A DAW you might be interested in is "Reaper". It's cheap and user friendly, really good for a first DAW. It also has a free trial thing you can try to see if you really do like it.

I hope this helps you out in your decision.

Toodles, Julz.
julzius is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 11-27-2012, 03:51 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2011
Location: mchenry
Posts: 35
Re: Anybody use Acid music studio??

Thanks for the replies guys! Ive been listening to some "Sithu Aye" lateley and I found out he uses acid and ez drummer... I guess one way to tell if you like something is hear what others have done with it!
JamminJAP is offline  
Reply

Tags
acid , daw , recording , studio

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
protools or acid pro? hendrix Polls 10 06-08-2005 04:02 AM
New Music Room/Studio parker_fly Off-topic / Miscellaneous 3 04-16-2005 12:53 PM
Acid Pro 2.0 Question vwall Recording Studio 2 07-08-2004 02:39 AM
Acid Pro Jeff Recording Studio 7 12-11-2002 08:03 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome