Digidesign mbox compatibility question - Jemsite
Recording Studio To discuss recording gear, home studios, home studio PCs, studio techniques and the likes.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-01-2008, 09:51 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Location: Worcester, MA USA
Posts: 26
Question Digidesign mbox compatibility question

I understand that protools LE requires digidesign hardware, such as the Mbox. However, is the Mbox (mini) a compatible AI for other applications...namely Cakewalk or Cubase sequencers? Or is ALL digidesign hardware specific just to ProTools? Thanks, I hope I asked this question properly...I'm a noob!!!!!!!!!
dahjem is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-02-2008, 11:08 PM
 
Join Date: Jun 2006
Location: nashville
Posts: 785
Re: Digidesign mbox compatibility question

The Digidesign interfaces are pretty much best used with protools and if you want other DAW software, there are better and/or cheaper interfaces to buy.
albee1952 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-06-2008, 05:31 PM
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 3,152
Re: Digidesign mbox compatibility question

I used my MBox 2 Pro to record with Garageband yesterday and it worked fine. I was about to transfer some old Garageband tracks over to Pro Tools and realised I never got around to finishing a particular solo, and I was already in Garageband, so about 30 seconds and 64,038 notes later, it was done.
Petie is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 04-06-2008, 08:57 PM
 
Join Date: Jul 2001
Location: Trondheim, Norway
Posts: 3,614
Re: Digidesign mbox compatibility question

Petie, you're a shredder!

Do you run it on Vista? I plan to, within april... Hopefully it works as they promise.
The Euphor is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-06-2008, 09:33 PM
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 3,152
Re: Digidesign mbox compatibility question

Hehe, cheers! I'm recording a lot of stuff at the moment, some of it very shreddy, and some of it total 60s psychedelic pop.

I have an Intel Mac running Pro Tools 7.4 on OSX 10.4.10.
Petie is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: DigiDesign MBOX 2 Mini BigShred Classified Ads: Guitars and Gear 6 11-27-2007 12:39 PM
Digidesign MBOX 2 question Ibanezer_hi Recording Studio 6 11-27-2007 08:35 AM
WTT; Digidesign Mbox for RG 570 dgbaker33 Classified Ads: Guitars and Gear 0 01-06-2006 01:21 PM
FS/FT: Digidesign ProTools with MBOX and all Software parker_fly Classified Ads: Guitars and Gear 14 09-18-2005 10:48 PM
Digidesign MBOX questions toddw7 Recording Studio 4 12-06-2002 11:41 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome