<back   Jemsite > Guitars and Gear > Recording Studio

Recording Studio To discuss recording gear, home studios, home studio PCs, studio techniques and the likes.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-10-2009, 02:55 PM
ANT5150  is offline
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cornwall, U.K
Posts: 188  -  iTrader: (2)
Reviews: 1
Smile

Sampletank 2.5 + Protools 8.0 Problem


I have recently upgraded my computer to Vista and also upgraded my Protools to version 8.0 but the only problem is sampletank will no longer work as a plug in. It keeps coming up with a DAE error 7401. The standalone program works fine though.I have emailed IKMultimedia and they have said that it is a compatability issue and would be resolved later. Has anyone else had this problem and if so how did you resolve it. I'm a bit miffed that I have spent 150 on the software only to find that it won't work.
quote
  #2  
Old 01-06-2010, 06:11 PM
jamieguitar  is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2  -  iTrader: (0)

Re: Sampletank 2.5 + Protools 8.0 Problem


Have you found a resolution to this problem? I have the same issue exactly, except I am running Windows 7 64 bit.
quote
  #3  
Old 01-09-2010, 10:24 AM
jamieguitar  is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2  -  iTrader: (0)

Re: Sampletank 2.5 + Protools 8.0 Problem


I assume you found a solution to this problem, but for anyone who has not. Right click on Pro Tools and select "run as administrator". Sampletank now works in Pro Tools for me.
quote
Reply

Tags
protools 8 sampletank 2.5


Thread Tools
Display Modes

Show/Hide Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Show/Hide Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PROTOOLS REGISTERING PROBLEM ANT5150 Recording Studio 4 04-16-2009 02:39 PM
protools or acid pro? hendrix Polls 10 06-08-2005 04:02 AM
Protools LE vs. Cubase SX plz help! Ralph khoury Recording Studio 7 02-24-2004 02:39 PM
ProTools LE and (NI) Dynamo problem. Help needed). Optimus Prime Recording Studio 4 09-22-2003 12:47 PM

Sitemap:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

All times are GMT -4. The time now is 07:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) jemsite.com
Powered by