Forum troubles - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:07 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2001
Location: Utrecht, Netherlands
Posts: 927
Forum troubles

Hello,

Is it me, or is there something broken?

Whenever I quote a posting (using the quote button), the original post gets quoted twice.
Jeroenn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:07 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2001
Location: Utrecht, Netherlands
Posts: 927
Re: Forum troubles

Quote:
Originally Posted by Jeroenn
Hello,

Is it me, or is there something broken?

Whenever I quote a posting (using the quote button), the original post gets quoted twice.
Quote:
Originally Posted by Jeroenn
Hello,

Is it me, or is there something broken?

Whenever I quote a posting (using the quote button), the original post gets quoted twice.

^^^^^like that...
Jeroenn is offline  
post #3 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:13 PM
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,565
Re: Forum troubles

The software was just updated last night [notice the Edit window opens in your post now]. I'm sure there are plenty of little glitches that need to be addressed and I'm sure Glen will get to them as soon as he can <[old winking smiley face also needs to be loaded]
Rich is offline  
post #4 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:25 PM
 
ivan's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Palma de Mallorca, Spain
Posts: 403
Re: Forum troubles

I'm using Firefox and cannot load the home page:

Fatal error: Call to undefined function print_portal_output() in /home/jemsite/public_html/index.php on line 35

Not sure if its just me but just in case it helps to fix it
ivan is offline  
post #5 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:33 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Forum troubles

Quote:
Originally Posted by ivan
I'm using Firefox and cannot load the home page:

Fatal error: Call to undefined function print_portal_output() in /home/jemsite/public_html/index.php on line 35

Not sure if its just me but just in case it helps to fix it
try it now... if not clear your cookies. i use firefox too... quoting should be fixed?
jemsite is offline  
post #6 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:37 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2001
Location: Utrecht, Netherlands
Posts: 927
Re: Forum troubles

Quote:
Originally Posted by jemsite
try it now... if not clear your cookies. i use firefox too... quoting should be fixed?
Quotes fixed.

Yep
Jeroenn is offline  
post #7 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:39 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2001
Location: Utrecht, Netherlands
Posts: 927
Re: Forum troubles

And indeed, jemsite.com homepage gives error.
Jeroenn is offline  
post #8 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:39 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Forum troubles

thanks.... homepage is dead until i install the "frontpage". i'll get a static HTML up later ...glen
jemsite is offline  
post #9 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:40 PM
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,565
Re: Forum troubles

Yup, home page error, and I'm using IE.
Rich is offline  
post #10 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:46 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Forum troubles

temp homepage up... glen
jemsite is offline  
post #11 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 03:47 PM
 
ivan's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Palma de Mallorca, Spain
Posts: 403
Re: Forum troubles

Fixed!
ivan is offline  
post #12 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 04:04 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2001
Location: Utrecht, Netherlands
Posts: 927
Re: Forum troubles

Almost fixed
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 232
Jeroenn is offline  
post #13 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 04:54 PM
 
Join Date: Mar 2004
Location: Nova Scotia, Canada
Posts: 1,126
Re: Forum troubles

Quote:
Originally Posted by Rich
<[old winking smiley face also needs to be loaded]
You must be going through withdrawl
Koss is offline  
post #14 of 32 (permalink) Old 01-05-2006, 10:37 PM
 
Flobanez's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Maine
Posts: 5,514
Re: Forum troubles

Quote:
Originally Posted by ivan
I'm using Firefox and cannot load the home page:

Fatal error: Call to undefined function print_portal_output() in /home/jemsite/public_html/index.php on line 35

Not sure if its just me but just in case it helps to fix it
I got that too at first, finally It went away...so I hope.
Flobanez is offline  
post #15 of 32 (permalink) Old 01-08-2006, 08:58 PM
 
Join Date: Nov 2001
Location: Somerville, MA
Posts: 6,200
Re: Forum troubles

Ok, new but related glitch - whenever I select www.jemsite.com from my dropdown history, it immediately transfers me to www.jemsite.com/profile.php, which is a dead link - the screen just says "error."
Drew is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Truss rod troubles . . .. Thund3rDong Tech: Setup, Repairs and Mods 21 07-14-2010 05:56 PM
**** troubles dimefan90 All Other Guitars (including Prestige) 1 04-20-2008 08:50 PM
computer troubles :( Praetorian Off-topic / Miscellaneous 2 06-20-2007 10:34 AM
Troubles getting this to work... Help! :) chopvai Gear, Equipment, Recording & Off Topic 7 01-01-2007 11:43 AM
tab troubles marshall Players & Bands, Music & Sounds, Tours & Jams, Lessons & Theory! 2 11-26-2003 01:50 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome