Images not showing - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 11 (permalink) Old 10-28-2016, 02:36 PM Thread Starter
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,530
Images not showing

Just starting a thread to work with my host to get the issue with images hotlinked from my site fixed.

Rich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old 10-28-2016, 05:06 PM Thread Starter
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,530
Re: Images not showing

All fixed now.
Rich is offline  
post #3 of 11 (permalink) Old 08-22-2017, 06:33 PM Thread Starter
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,530
Re: Images not showing

Back to screwing around in this thread to sort this out with A2 and not bother anybody else.

Link throwing a 403 code to board members, and a 404 code when I click on it in an email notice.

http://www.ibanezrules.com/images/parts/2LE213C.jpg

Hotlinked as an image



Rich is offline  
post #4 of 11 (permalink) Old 08-23-2017, 11:21 AM
Administrator
 
shredlikeninja's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Isreal
Posts: 10,095
Reviews: 1
Re: Images not showing

Hey there,

The link you provided is giving members an error code?
Can you provide a link to the thread where you notice this?

I am not seeing the error message.

Richard.
shredlikeninja is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old 08-23-2017, 11:47 AM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Images not showing

Richard, thanks for the follow-up. It's not a jemsite issue. It appears that the hotlink issue was corrected by the webhost.
jemsite is offline  
post #6 of 11 (permalink) Old 08-23-2017, 12:14 PM Thread Starter
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,530
Re: Images not showing

Quote:
Originally Posted by shredlikeninja View Post
Hey there,

The link you provided is giving members an error code?
Can you provide a link to the thread where you notice this?

I am not seeing the error message.

Richard.
Yes, all those problems should be sorted, except my current biggest problem.

I'm only getting post email notifications on Quotes, and from the Tech and Pickup Forums. I am blind everywhere else.
Rich is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old 08-23-2017, 01:23 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Images not showing

Quote:
Originally Posted by Rich View Post
Yes, all those problems should be sorted, except my current biggest problem. I'm only getting post email notifications on Quotes, and from the Tech and Pickup Forums. I am blind everywhere else.
might be fixed now.
jemsite is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old 08-23-2017, 07:47 PM Thread Starter
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,530
Re: Images not showing

Quote:
Originally Posted by jemsite View Post
might be fixed now.
How'd you get the magic wand?!

Yes, evidently fixed now, got home to a crapload of forum mail. So forget what I said about 7 / day, that's just all I was getting!
Rich is offline  
post #9 of 11 (permalink) Old 08-24-2017, 11:25 AM
Administrator
 
shredlikeninja's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Isreal
Posts: 10,095
Reviews: 1
Re: Images not showing

Glad to hear that's working for you now. Let us know if that happens for you again.


Cheers,
Natalie
shredlikeninja is offline  
post #10 of 11 (permalink) Old 12-08-2017, 04:08 AM
 
Join Date: Jun 2017
Location: Arizona
Posts: 27
Re: Images not showing

Now that link working perfectly and showing an image.
mixlikes is offline  
post #11 of 11 (permalink) Old 12-08-2017, 11:04 AM
Administrator
 
shredlikeninja's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Isreal
Posts: 10,095
Reviews: 1
Re: Images not showing

Good to hear it. As Nate said, let us know if you need anything else.

Niall
shredlikeninja is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why are so many members showing as guests? Takin' a Ride Forum Announcements and Member Help 11 05-05-2016 10:42 AM
Need help with my RG Paint 2-- Video showing the issue IbanezFreak777 Tech: Setup, Repairs and Mods 8 12-10-2009 07:45 PM
Showing my age? NGD DavyH All Other Guitars (including Prestige) 12 12-08-2008 07:23 AM
Showing off my new JS1000BP guitarnoize Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 6 10-20-2008 12:49 AM
Thank you Rich - for showing us those wonderful graphic JS David Ho Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 12 05-18-2001 07:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome