Jemsite problem with Internet Explorer - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 01-13-2017, 09:53 PM Thread Starter
 
metalhead52's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Omaha,NE
Posts: 777
Reviews: 1
Jemsite problem with Internet Explorer

I have not been able to access the Jemsite webpage for 2 days with Internet Explorer. Neither my home computer or work computer. I can get to the website but then the page turns white. Anyone else having a problem with IE? Accessed tonight using Edge and seems to work fine.
metalhead52 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 01-13-2017, 10:31 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

cookie problem? I had a similar problem the other day but i just posted from IE (win10).
jemsite is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 12:29 AM
Vendor
 
Rich's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: South Jersey
Posts: 25,494
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Wow, did this place just blaze in a sea of neon green?

I've had alot of web issues with IE, in fact the Ibanez parts site wouldn't work at all, I had to start keeping Firefox windows open for sites that wouldn't work right in IE. And there are alot of them until I finally set the default to Firefox.
Rich is offline  
post #4 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 02:00 AM
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Zealand
Posts: 1,562
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Neon green in Safari too
Sean777 is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 03:55 AM
 
Join Date: Nov 2012
Location: currently Madrid
Posts: 428
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Green in Chrome
GoodVaibes is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 05:08 AM
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oxford, UK
Posts: 2,777
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

And MS edge - this is nasty!
Algiman is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 08:40 AM Thread Starter
 
metalhead52's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Omaha,NE
Posts: 777
Reviews: 1
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

At least it is not just me. A lot of green now with Edge.
metalhead52 is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 08:41 AM
 
CosmicDebris's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond VA, USA
Posts: 3,980
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

I find it funny on "JEMSITE" people are fussy about it being neon green.
CosmicDebris is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 11:49 AM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,292
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Quote:
Originally Posted by CosmicDebris View Post
I find it funny on "JEMSITE" people are fussy about it being neon green.
Ha ha , no kidding. To be honest though it's a little much.
jaxadam is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 01-14-2017, 02:17 PM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Knoxville
Posts: 111
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Tried to change some colors in the user CP but no go this makes my eyes hurt.
hilljack13 is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 01-15-2017, 01:40 AM
 
Join Date: Nov 2012
Location: currently Madrid
Posts: 428
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Pretty sweet magenta and black colour scheme if you invert the colours in your Accessibility Preferences (Mac). Rich's banner wins for looking good either way!
GoodVaibes is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 01-15-2017, 11:20 AM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,292
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

This is getting worse and worse...
jaxadam is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Internet Explorer for dummies? Rotti Off-topic / Miscellaneous 10 08-21-2011 09:17 AM
Question to the internet. Magical Muffin Off-topic / Miscellaneous 16 12-22-2009 04:57 PM
Problem with the Jemsite Gallery WMerkert Off-topic / Miscellaneous 4 05-04-2009 10:11 AM
How do you upload videos to the internet??? Queens_Brian_May Off-topic / Miscellaneous 3 07-21-2007 06:47 PM
Please help with Internet Explorer 6.0 windows beyblade Off-topic / Miscellaneous 36 11-20-2005 09:15 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome