None of the pics on this site work anymore! - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 06-18-2013, 07:38 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2000
Location: Melbourne, FL 32940
Posts: 3,348
Thumbs down None of the pics on this site work anymore!

I was trying to look through the pics of the JEMs and UVs about a week ago and nothing works.
I tried again today and still nothing.

On the main page under JEM and UV info.
sebastian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 06-18-2013, 08:11 PM
 
IbanezFreak777's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 4,163
Reviews: 25
Re: None of the pics on this site work anymore!

Yeah I noticed it also a while back
IbanezFreak777 is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 06-18-2013, 08:16 PM
 
Join Date: Dec 2012
Location: Vancouver, BC, Canadia
Posts: 1,969
Re: None of the pics on this site work anymore!

Yeah they've been broken for...a while.
Stealthtastic is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 06-19-2013, 08:43 AM
Banned
 
Join Date: May 2013
Location: Baytown
Posts: 153
Re: None of the pics on this site work anymore!

Probably that server switch. Things went a little off.
GodzillaPopcicle is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 07-18-2013, 08:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2000
Location: Melbourne, FL 32940
Posts: 3,348
Re: None of the pics on this site work anymore!

I guess the people that run this site don't care???
It seems like there is less activity than there was in the past.
Maybe this site is going down or away?
I've been spending more time on sevenstring.org because of the lack of interest in this site.
I only see about two pages of new post per day on Jemsite at most.
SSO has more than I can look at in a day.

Too bad, I Love this site.
sebastian is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 07-21-2013, 11:32 AM
 
Join Date: Jan 2012
Location: New York
Posts: 2,510
Re: None of the pics on this site work anymore!

Quote:
Originally Posted by sebastian View Post
I guess the people that run this site don't care???
It seems like there is less activity than there was in the past.
Maybe this site is going down or away?
I've been spending more time on sevenstring.org because of the lack of interest in this site.
I only see about two pages of new post per day on Jemsite at most.
SSO has more than I can look at in a day.

Too bad, I Love this site.
Yeah it seems that the only thing they are really interested in around here is ruling the classifieds section with an iron fist
Swirltop is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 07-22-2013, 07:31 AM
 
Join Date: Sep 2011
Location: Michigan
Posts: 1,060
Reviews: 1
Re: None of the pics on this site work anymore!

Quote:
Originally Posted by Swirltop View Post
Yeah it seems that the only thing they are really interested in around here is ruling the classifieds section with an iron fist
LOL, and they are really Dickish about it also....
You want to say: "Dude you moderate a Internet forumn, you are not running a Nuke plant."
Jamm'n Jimmy is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 12-27-2013, 01:34 PM
 
Join Date: Dec 2013
Location: Malaga, NJ
Posts: 9
Re: None of the pics on this site work anymore!

Quote:
Originally Posted by sebastian View Post
I guess the people that run this site don't care???
It seems like there is less activity than there was in the past.
Maybe this site is going down or away?
I've been spending more time on sevenstring.org because of the lack of interest in this site.
I only see about two pages of new post per day on Jemsite at most.
SSO has more than I can look at in a day.

Too bad, I Love this site.
wow is it really like that here? if yes then this is not a place for me. I guess this site may as well shut down. if the admins are dickish as another user stated.
musterion1973 is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 12-27-2013, 01:37 PM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: None of the pics on this site work anymore!

If a link is broken please use "contact us" with specifics. Thx... glen
jemsite is offline  
Closed Thread

Tags
jem , pics , universe

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JS6 - pics. Thinking of NOT sanding it down anymore... Toadfish Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 18 09-02-2009 05:12 PM
Can't get USB MIDI Controller to work anymore. twooos Gear, Equipment, Recording & Off Topic 5 12-30-2007 09:56 AM
The Last NOS 2027? not anymore! Pics inside RCB All Other Guitars (including Prestige) 17 06-16-2006 04:10 PM
URGENT!! HELP!! my tube amp doesnt work anymore!! LCM Gear, Equipment, Recording & Off Topic 14 02-28-2006 10:49 PM
Needing pics for a new JS site Jeff Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 8 07-16-2003 11:44 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome