Reviews section broken.. - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-17-2006, 07:40 AM Thread Starter
m0p
 
Join Date: Oct 2005
Location: UK
Posts: 187
Reviews section broken..

When I try and visit the reviews section of the site, I'm presented with this PHP error.

Code:
Warning: chdir() [function.chdir]: No such file or directory (errno 2) in /home/jemsite/public_html/reviews/header-inc.php on line 61

Warning: main(./global.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jemsite/public_html/reviews/header-inc.php on line 62

Warning: main(./global.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jemsite/public_html/reviews/header-inc.php on line 62

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/jemsite/public_html/reviews/header-inc.php on line 62
Not sure if you are aware of this or not, but if you weren't you know now
m0p is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-17-2006, 09:27 AM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Reviews section broken..

thanks... i am aware... i need to purchase the "update" and more importantly find time to tweak it and get it running with the vBulletin update. Hopefully soon... glen
jemsite is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-10-2007, 11:07 PM
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 54
Re: Reviews section broken..

Thanks for posting this comment as I'm new here & was going to do so also & thought it would be better to see if someone had already done this.

On a similar note, does this similar message occur when people try to acess the DaveWeiner forums @ http://www.daveweiner.com ?
Tried 2 browsers both result in the same error.

Thanks
kaizzen is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"My car is broken and I can't go to work...." kirk Polls 51 06-22-2006 08:39 PM
Ishibashi Music reviews...? Repertory Vendors, Auction & Reseller Talk 4 05-03-2006 08:32 PM
Organized User Gear Reviews - feedback welcome jemsite Off-topic / Miscellaneous 31 08-02-2005 01:46 AM
wtb broken singel effects pedals j.arledge Classified Ads: Guitars and Gear 0 07-04-2005 07:43 PM
Broken LPE trem stud - getting it out! LordOfTheStance Tech: Setup, Repairs and Mods 2 04-15-2005 09:25 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome