Site maintenance going on? SLOW! :( - Jemsite
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 09:55 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: baton rouge
Posts: 3,922
Reviews: 11
Site maintenance going on? SLOW! :(

Site going slow for anyone else to? Logged in with three different ISP's, all three are dragging slow. Takes about 5 minutes to load a new page O.o
linuxpenguin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 10:10 AM
site founder 0% owner
 
jemsite's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: NJ - USA
Posts: 11,475
Reviews: 1
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

loaded instantly here but please post back if it remains... glen
jemsite is offline  
post #3 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 10:30 AM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2000
Location: England
Posts: 6,953
Reviews: 1
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I've had a slow day on the site, but that might be my home wireless system.
jono is offline  
post #4 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 10:44 AM
 
Brosa's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oostzaan, The Netherlands
Posts: 1,806
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

VERY slow here also. Pages take upto 10 seconds to load. Normally it´s within a blink of an eye.
Brosa is offline  
post #5 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 10:50 AM
 
Join Date: Nov 2003
Location: Oxford, UK
Posts: 2,777
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Very slow here too.
Algiman is online  
post #6 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:21 AM
 
Join Date: Oct 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 2,878
Reviews: 4
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

all good here.... and I have 56k dial-up!
fwd0120 is offline  
post #7 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:40 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: baton rouge
Posts: 3,922
Reviews: 11
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(



definitely not my internet causing it.
linuxpenguin is offline  
post #8 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:53 AM
 
Join Date: May 2010
Location: Nashville, Tn.
Posts: 150
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

It is so slow, it's like back in the day on a 14.4k modem. Was like that all yesterday too. Just the forums though. Home page loads normal.
Earnote is offline  
post #9 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:57 AM
 
jaxadam's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 3,291
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Working okay for me with Chrome.
jaxadam is offline  
post #10 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 11:58 AM
 
Join Date: Oct 2005
Location: toronto ontario
Posts: 494
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

incredibly slow here too....
velocity is offline  
post #11 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 12:10 PM
 
Join Date: Jan 2007
Location: South West UK
Posts: 953
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Slow here too, just took me 3 minutes to get to the reply page!
Jim
Vim Fuego is offline  
post #12 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 12:32 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Location: baton rouge
Posts: 3,922
Reviews: 11
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Yes, I checked it out, its something wrong with firefox and this site. Chrome and IE are working fine. Wonder what the issue could be??
linuxpenguin is offline  
post #13 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 12:37 PM
 
Join Date: Jan 2007
Location: South West UK
Posts: 953
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Sorry, should have said, safari on iPad is running slow.
Jim
Vim Fuego is offline  
post #14 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 01:26 PM
 
metalhead52's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Omaha,NE
Posts: 776
Reviews: 1
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

Slow here also. All day Saturday and Sunday. Worked fine on Friday. Using COX High-Speed.
metalhead52 is offline  
post #15 of 61 (permalink) Old 04-10-2011, 02:09 PM
 
Join Date: May 2010
Location: Nashville, Tn.
Posts: 150
Re: Site maintenance going on? SLOW! :(

I'll add, I'm on a Mac and Safari and Firefox are both slow as ....
Earnote is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bridge Maintenance Mario83 All Other Guitars (including Prestige) 1 04-08-2010 09:28 PM
STRING AND FRETBOARD MAINTENANCE Batchimp RG Tech: Setup, Repairs and Mods 24 01-10-2007 10:11 AM
Lo-Pro Maintenance FruitSnax Tech: Setup, Repairs and Mods 4 06-10-2003 05:29 PM
Pickguard maintenance - ... what's your solution dacmo Tech: Setup, Repairs and Mods 10 04-21-2001 10:02 AM
In Need of advice - Neck Maintenance RG550 Gear, Equipment, Recording & Off Topic 3 02-14-2001 10:41 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome