problem, please help me... - Jemsite
Archived Topics and Common Questions Common topics/questions are archived here. You can reply but not start new threads here. New visitors please search the forum for a question possibly already discussed.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 10-03-2010, 05:57 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2010
Location: malaysia
Posts: 11
Unhappy problem, please help me...

i have a problem on how to take off the tone and volume knob from its body, can anyone help me?
noebi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 10-03-2010, 06:24 AM
 
Join Date: Jan 2007
Location: London, UK
Posts: 790
Diamond Dave is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 01-18-2011, 03:28 AM
 
Join Date: Jan 2011
Location: London
Posts: 20
Re: problem, please help me...

Some volume/tone knobs have little screws on the side, if not just pull hard.
christiaannagel is offline  
post #4 of 10 (permalink) Old 01-18-2011, 07:24 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2010
Location: malaysia
Posts: 11
Re: problem, please help me...

thanks,i've already figure it out..there's little screw on the side..have you guys saw ibanez new kind of edge trem? it is edge zero,kinda cool..i like zr trem,but i didnt like the one with the bearings, so they come with this new idea,i think it is better..what do you think?i'm also going to buy new rg470ahz.
noebi is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 01-18-2011, 07:25 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2010
Location: malaysia
Posts: 11
Re: problem, please help me...

thanks
noebi is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 01-19-2011, 06:16 AM
 
Join Date: Jan 2011
Location: new york
Posts: 2
Re: problem, please help me...

Hello,I am heeso.i will try to solve your problem.


thanks
Brookeswebs is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 01-19-2011, 10:21 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2010
Location: malaysia
Posts: 11
Re: problem, please help me...

Quote:
Originally Posted by Brookeswebs View Post
Hello,I am heeso.i will try to solve your problem.


thanks

mine? problem solved.others?
noebi is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 01-20-2011, 05:22 AM
 
Join Date: Jan 2011
Location: new york
Posts: 2
Re: problem, please help me...

Hay guys
This problem is not unsolved.the answer of this question is in question.
Brookeswebs is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 01-20-2011, 06:01 AM
 
Join Date: Sep 2008
Location: Perth, Australia
Posts: 730
Reviews: 1
Re: problem, please help me...

Quote:
Originally Posted by Brookeswebs View Post
Hay guys
This problem is not unsolved.the answer of this question is in question.
.................................?
Pursuit is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 01-20-2011, 06:15 AM
Banned
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brazil
Posts: 5,010
Reviews: 64
Re: problem, please help me...

Quote:
Originally Posted by Pursuit View Post
.................................?
Yeah my friend, crazy people everywhere lol

Last edited by 6fingers; 01-20-2011 at 06:28 AM.
6fingers is offline  
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another ZR problem skins345669 Tech: Setup, Repairs and Mods 0 04-28-2009 05:52 PM
My amp problem Whey Gear, Equipment, Recording & Off Topic 2 01-26-2005 08:33 PM
Wierd Lo-Pro Edge 7 problem... big problem! Jupiter Tech: Setup, Repairs and Mods 5 06-11-2003 01:43 PM
UV777BK trem problem - I think it is a problem (shrug) Scoff X Tech: Setup, Repairs and Mods 5 09-21-2001 12:59 AM
Any problem setting up for BEADGB? - Any problem setting up Pudreaux Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 2 06-28-2001 02:56 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome