Forum trouble maybe? - Jemsite
Off-topic / Miscellaneous Talk about miscellaneous stuff off-topic and not related to music, guitars or bands. No music, gear or anything guitar related here please.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-20-2009, 05:32 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 940
Reviews: 4
Forum trouble maybe?

Could be my interenet but the jemsite forum is being odd. I'll click on a link to a sub-forum, such as J customs and prestiges and the lastest post will be at 6:50 by so-n-so but then in the forum all the threads are from yesterday but will still say they are from today, and new posts and threads just aren't there. Anyone else suffering this or is it just me?
prydogga is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-20-2009, 07:07 AM
 
Join Date: Feb 2009
Location: Prague, Czech Republic
Posts: 109
Re: Forum trouble maybe?

Well, considering the fact that you're from Australia, the time difference can show some posts as being from yesterday I think.

Last edited by Fredjo; 03-20-2009 at 07:07 AM. Reason: typos :)
Fredjo is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-20-2009, 05:56 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 940
Reviews: 4
Re: Forum trouble maybe?

Na it has a time setting for me so that it is right for me.
prydogga is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amp trouble Eco Tech: Setup, Repairs and Mods 15 03-22-2008 09:06 PM
trouble with my C-7 HoP Tech: Setup, Repairs and Mods 0 08-23-2007 08:06 PM
amp trouble arrowman1969 Gear, Equipment, Recording & Off Topic 0 08-14-2007 06:31 AM
TRS trouble Toolhead All Other Guitars (including Prestige) 3 03-08-2003 06:11 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome