ZR trem radius? - Jemsite
All Other Guitars (including Prestige) Discussion about other Ibanez Guitars not covered in the above topics. Includes J-Custom, USA-Custom, Prestige subforum.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-11-2007, 11:23 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 185
ZR trem radius?

Anyone know what the radius of the ZR trem is? Thanks.

Monte
lcsdds is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-12-2007, 03:29 AM
 
Join Date: Feb 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 408
Re: ZR trem radius?

Well, it's set to accomodate a 400mm (15.75'') fretboard radius on the S models with Wizard II necks (most of them), so that's something.
SonataGuitarist is offline  
Reply

Tags
fretboard radius

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best Trem Posts LonePhantom Tech: Setup, Repairs and Mods 12 05-02-2008 11:52 AM
old RG or new Saber (questions regarding trem) andY.gR All Other Guitars (including Prestige) 6 12-26-2005 02:16 AM
Help with Trem Cavity Cover... Shredcows Tech: Setup, Repairs and Mods 6 04-20-2005 08:20 PM
New JEM7VSBL and old Lo Pro trem LOUTHEBLUEGURU Ibanez JEM, UV, JS & Other Signature Models 26 03-23-2003 05:16 AM
Lo-Pro Edge Trem Level? - Does the trem need to be level wit Dean Southcombe Tech: Setup, Repairs and Mods 5 06-11-2001 10:09 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome