Replace Edge Pro with LoProEdge? - Jemsite
Tech: Setup, Repairs and Mods Guitar workbench discussion such as setup, repairs, mods, installing new parts and more.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-26-2006, 04:51 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2006
Location: Germany
Posts: 140
Replace Edge Pro with LoProEdge?

Hi there!
Can I replace an Edge Pro Tremolo with an (older) LoProEdge?
I love the LoPro and dislike the new Edge Pro.
Will this fit?
What else is to say?
Thanks in advance!
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-26-2006, 11:47 PM
 
Join Date: May 2003
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 3,274
Re: Replace Edge Pro with LoProEdge?

Nope. Sorry. Routing needed, and intonation would get screwed up a bit
Ibateur is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-27-2006, 07:30 PM
 
Join Date: Feb 2005
Location: Detroit, MI, USA
Posts: 1,457
Re: Replace Edge Pro with LoProEdge?

You should be able to adjust the intonation back where it should be, but you do need some routing for the right clearance.
ryanb is offline  
Reply

Tags
edge pro trem , edge pro tremolo , pro tremolo

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replace Edge Zero ZPS3 to Lo pro Edge raflemos All Other Guitars (including Prestige) 12 06-14-2012 10:39 PM
Can I replace Jackson JT580 with Edge Pro or Edge III Tremolo? Izzyprad Tech: Setup, Repairs and Mods 11 05-04-2010 08:57 AM
Replace Edge-ZERO with Original-EDGE? SilverEra Tech: Setup, Repairs and Mods 7 06-25-2009 03:36 AM
Can you replace an edge trem with a LoPro Edge? - Is it poss Cycovision Tech: Setup, Repairs and Mods 7 05-16-2009 12:22 AM
Replace Edge Pro With Edge/ Lo-pro Edge Trem Vaistarr Tech: Setup, Repairs and Mods 28 04-01-2008 12:18 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome