Peavey XXX problem! - Jemsite
Gear, Equipment, Recording & Off Topic Gear, Equipment, and Recording discussed here. Amps, pedals, whatever.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 09-27-2007, 07:19 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 311
Peavey XXX problem!

Ok, maybe its not that serious, but since i've had it it does his thing where the gain control for the ultra channel will suddenly become disabled and the light will dim. When this happens the gain is being controlled by the crunch gain knob for both channels 2 and 3, but when its working, its independent like it should be. As of now its not working, and I don't use that channel barely ever but I'd just like to know what is wrong with it if anyone knows. Thanks
Mister CCJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 09-27-2007, 01:17 PM
 
Join Date: Jan 2002
Location: austin, texas
Posts: 691
Reviews: 3
Re: Peavey XXX problem!

Have you tried contacting peavey? I hear their customer service/tech side is pretty quick and helpful.
texshred777 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 09-27-2007, 02:13 PM
 
Join Date: Feb 2005
Location: El Paso, TX
Posts: 2,647
Re: Peavey XXX problem!

Quote:
Originally Posted by texshred777 View Post
Have you tried contacting peavey? I hear their customer service/tech side is pretty quick and helpful.
yeah try the peavey.com forums , there are some really helpful users on there .
j.arledge is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 09-27-2007, 03:06 PM
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 859
Re: Peavey XXX problem!

Quote:
Originally Posted by Mister CCJ View Post
Ok, maybe its not that serious, but since i've had it it does his thing where the gain control for the ultra channel will suddenly become disabled and the light will dim. When this happens the gain is being controlled by the crunch gain knob for both channels 2 and 3, but when its working, its independent like it should be. As of now its not working, and I don't use that channel barely ever but I'd just like to know what is wrong with it if anyone knows. Thanks
I'm no expert, but it sounds like a bad power tube to me.
Salamander In The Sun is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 09-27-2007, 06:15 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 311
Re: Peavey XXX problem!

Yea I guess I will call peavey when I get home from work. The 2nd channel seems fine, its just the 3rd channel seems fine and cranks up when I crank the gain on the 2nd channel(!), which (not that I know much about tubes) makes me wonder if it is a bad tube or just a switch or something.
Mister CCJ is offline  
Reply

Tags
gain knob

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in











Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: PL1770BK, 2 US Peavey Destiny Customs, US Jackson Fusion The Eristic Classified Ads: Guitars and Gear 2 10-26-2005 02:24 PM
WTTF: Peavey "Wiggy" Stack scarello Classified Ads: Guitars and Gear 0 05-31-2005 12:14 PM
JCM2000 DSL100 volume swell problem Joshka Gear, Equipment, Recording & Off Topic 40 04-14-2004 05:49 AM
guitar man with nothing but bad attitude Joshka All Other Guitars (including Prestige) 0 02-25-2004 09:58 AM
Input Jack - ... anyone else got this problem? Fabe Tech: Setup, Repairs and Mods 0 03-28-2002 06:29 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome