Unknwown wire ? - Jemsite
Pickups & wiring Discussion about pickup types, replacements, recomendations, switching, wiring diagrams and sustainer systems for ANY guitar, JEMs included.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-04-2013, 08:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2013
Location: France
Posts: 3
Question Unknwown wire ?

Hi
I just bought 2 Dimarzios for my RGA32BKF, and started pulling out the old electronics, and i found a wire that cannot be pulled out (soldered into the body ?), and that goes nowhere (not into the old battery compartment, nothing).

img827.imageshack.us/img827/6820/imgeka.jpg

It's obviously the green circled wire.

What do you think ? Is it ground ?

Sorry for my english btw.
suntorytime91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-04-2013, 10:35 AM
 
Join Date: Jul 2011
Location: Saint Paul, Minnesota
Posts: 2,646
Re: Unknwown wire ?

looks like the ground wire.. should connect to the bridge. if you take the bridge off, it will come out there. Make sure you solder that back on when you rewire or you will get a terrible hum.
GUITARMAGEDDON is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-04-2013, 10:46 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2013
Location: France
Posts: 3
Re: Unknwown wire ?

Good point, didn't think of it. thanks
suntorytime91 is offline  
Reply

Tags
ibanez rga wiring

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
QM1 is three wire, not four. Help! MichelIV Pickups & wiring 11 10-26-2012 03:14 PM
Is there a specific type of wire needed to wire a guitar? IBNZ_RG Pickups & wiring 6 04-18-2010 01:48 AM
i cant wire : ( -Rhaab Pickups & wiring 9 02-02-2008 12:51 AM
Rewiring Job: What wire is good wire? Gex Tech: Setup, Repairs and Mods 3 06-11-2005 01:01 PM
Replacing a 2 wire pup(V8) w/ a 4 wire (evo) - Installing an floydJ Tech: Setup, Repairs and Mods 3 08-07-2001 12:59 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome