Jemsite - Reply to Topic
Forum Announcements and Member Help Forum announcements or site news is found here. Members can post calls for help regarding forum/site usage only. Please note this forum is not for disussing forum rules, guidelines and/or moderation.

Thread: Jemsite problem with Internet Explorer Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Jemsite forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address

IMPORTANT: You will be required to activate your account so please ensure that your email address is correct.

If you do not receive your activation check your spam folder before using the CONTACT US form (at the bottom right of each page).



Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-15-2017 11:20 AM
jaxadam
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

This is getting worse and worse...
01-15-2017 01:40 AM
GoodVaibes
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Pretty sweet magenta and black colour scheme if you invert the colours in your Accessibility Preferences (Mac). Rich's banner wins for looking good either way!
01-14-2017 02:17 PM
hilljack13
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Tried to change some colors in the user CP but no go this makes my eyes hurt.
01-14-2017 11:49 AM
jaxadam
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Quote:
Originally Posted by CosmicDebris View Post
I find it funny on "JEMSITE" people are fussy about it being neon green.
Ha ha , no kidding. To be honest though it's a little much.
01-14-2017 08:41 AM
CosmicDebris
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

I find it funny on "JEMSITE" people are fussy about it being neon green.
01-14-2017 08:40 AM
metalhead52
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

At least it is not just me. A lot of green now with Edge.
01-14-2017 05:08 AM
Algiman
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

And MS edge - this is nasty!
01-14-2017 03:55 AM
GoodVaibes
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Green in Chrome
01-14-2017 02:00 AM
Sean777
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Neon green in Safari too
01-14-2017 12:29 AM
Rich
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

Wow, did this place just blaze in a sea of neon green?

I've had alot of web issues with IE, in fact the Ibanez parts site wouldn't work at all, I had to start keeping Firefox windows open for sites that wouldn't work right in IE. And there are alot of them until I finally set the default to Firefox.
01-13-2017 10:31 PM
jemsite
Re: Jemsite problem with Internet Explorer

cookie problem? I had a similar problem the other day but i just posted from IE (win10).
01-13-2017 09:53 PM
metalhead52
Jemsite problem with Internet Explorer

I have not been able to access the Jemsite webpage for 2 days with Internet Explorer. Neither my home computer or work computer. I can get to the website but then the page turns white. Anyone else having a problem with IE? Accessed tonight using Edge and seems to work fine.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome