Ibanez JEM Forum banner

Piękny RG 420 HPFM, który wygląda jak nowy

351 views 2 replies 2 participants last post by  Rio655  
#1 ·
$450.00

Check price

Peoria, Arizona

Sprzedaję wspaniałą RG 420 HPFM, którą kupiłem w Guitar Center Scottsdale w marcu.

Proszę o 450 dolarów plus koszty wysyłki.

Wykończenie jest w doskonałym stanie. Wypolerowałem progi około 5 tygodni temu. Przetworniki to oryginalne Tone Zone i Air Norton. Jedynym nieoryginalnym elementem jest plastikowa osłona z tyłu, ponieważ została dostarczona bez niej.

Myślałem, że ulepszę ją przetwornikami, które mi odpowiadają, ale po przeanalizowaniu liczb i wziąwszy pod uwagę fakt, że nie lubię Wizard III tak bardzo jak Super Wizard, postanowiłem ją sprzedać (ale będzie mi brakowało wyglądu!)

Wyślij mi swój kod pocztowy, aby uzyskać wycenę wysyłki. Zapytaj mnie teraz o wszystko, ponieważ nie mogę zajmować się zwrotami.

Dzięki!

Attachments

#3 ·
Sprzedaję wspaniałą RG 420 HPFM, którą kupiłem w Guitar Center Scottsdale w marcu.

Proszę o 450 plus wysyłka.

Wykończenie jest w doskonałym stanie. Wypolerowałem progi około 5 tygodni temu. Przetworniki to oryginalne Tone Zone i Air Norton. Jedynym nieoryginalnym elementem jest plastikowa osłona z tyłu, ponieważ nie była w nią wyposażona.

Myślałem, że ulepszę ją przetwornikami, które mi odpowiadają, ale po przeanalizowaniu liczb i wzięciu pod uwagę faktu, że Wizard III podoba mi się znacznie mniej niż Super Wizard, zdecydowałem się ją sprzedać (ale będzie mi brakowało wyglądu!)

Wyślij mi swój kod pocztowy, aby uzyskać wycenę wysyłki. Zapytaj mnie o wszystko teraz, ponieważ nie mogę zajmować się zwrotami.

Dzięki!
Piękny